Presentació conveni amb Sa Cooperativa del Camp

Presentació conveni amb Sa Cooperativa del Camp

IMG_20160224_133221L’Associació de Restauració de Menorca va signar un conveni de col·laboració amb Sa Cooperativa del Camp, el passat 16 de desembre de 2015.

Aquest conveni es va signar per tal de promocionar i donar impuls a la comercialització dels productes del camp de Menorca, ajudant a mantenir el paisatge i a la sostenibilitat de l’activitat agrària a Menorca, promovent el consum dels productes del camp de Menorca dintre de les empreses que formen part de l’Associació de Restauració de Menorca.

Amb la intenció de formalitzar la col·laboració que estan tenint les dues entitats en aquest darrers temps i per a potenciar-la en un futur, a la cuina de la Cooperativa de Sant Crispin de Alaior, es realitzà un acte on es van poder degustar dues receptes elaborades, amb productes de sa Cooperativa del Camp, de dos cuiners que pertanyen a l’Associació de Restauració de Menorca, .

A l’acte van assistir Fra Roger i la Cooperativa Sant Crispin, que a més és qui ens va cedir les instal·lacions per a fer la presentació.

Després de la presentació y la signatura del conveni es van poder tastar les creacions que els cuiners dels restaurants s’Engolidor y Pan y Vino van crear durant l’esdeveniment.

IMG_20151216_130518                IMG_20151216_130601